Demo - Slides fadeIn

  • Banner Gentlemen Driver
  • Sponsor Eurokart Poperinge
  • Banner Gentlemen Driver

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuwe verslagen komen steeds bovenaan

 

Mei 2014

 

De ritten-seizoen is volop aan de gang. De meeste ritten verlopen goed tot zeer goed. Toch krijgen we hier en daar te horen dat er op bepaalde ritten problemen waren. Ook politie en gemeenten neem contact met ons om dit te melden. Aan ons (en zeker de organisatoren) om te zorgen dat deze problemen zich niet meer voordoen. Er wordt contact genomen met de organisatoren. De roekeloze deelnemers worden dan opgespoord en aangespoord om zich wat te kalmeren.

 

Oktober 2013

 

De oldtimers gaan in winterslaap. De ritten lopen op hun einde. Er wordt tijdens het jaar onder organisaties gesproken over de mogelijkheden die we hebben om "Gentlemen Driver" in eer te houden. Bepaalde organisaties hebben iets uitgetest. Dit wordt hier en daar al overgenomen door bevriende verenigingen. Het gaat bvb over het maken van een 2e roadbook dat enkel afgegeven wordt aan wie voorbeeldig heeft gereden. Contoleurs die incognito meerrijden brengen de organisatoren op de hoogte. Blijkbaar werkt dat want er werden tijdens de pauze ingegrepen en werd er nadien "normaal" gereden. Wie dit niet deed werd door deze vereniging geweerd uit al hun ritten.

 

Juni 2013

 

Gentlemen Driver wordt bekend gemaakt via FB. Er wordt ook een logo gekozen.

De gemeenten vragen discipline tijdens ritten. Met het bekend maken van dit initiatief moeten we iedereen kunnen sensibiliseren tot "normaal" rijden.

 

18 Januari 2013

 

Bijeenkomst in Boezinge (Ieper) met een 15-tal organisatie uit West-Vlaanderen. Dit om het probleem "roekeloze rijders" aan te pakken.

 

Niet tegenstaande dat de 'startende' organisaties allemaal uit West-Vlaanderen komen moet dit nationaal bekeken worden. Iedereen gaat ermee akkoord dat er hieraan iets moet gedaan worden. Hiermee kunnen we dan ook aantonen aan gemeenten en Politie dat er aan het probleem gewerkt wordt.

 

Een aantal punten komen aan bod :

 

- Bekendmaking

- Kostenplaatje

- Controle

- Schending van privacy

- enz...

 

Iedere aanwezige brengt zijn organisatie op de hoogte en kijkt uit naar oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met dank, Gentlemen Drivers Association Belgium